ACTIE VAN DE MAAND: 10-beurtenkaart van €125,00 naar €99,99!

"Maak van beweging een gewoonte "

onze Tarieven:

  • Eerste lesGratis
  • 1 Beurt€15.00
  • 10 Beurten (kaart)€125.00

*Je kan enkel betalen met cash en/of Payconiq (ter plekke)

Meer Info

Veelgestelde vragen

Hoe neem ik deel aan de groepslessen?

Fijn dat je interesse hebt in onze groepslessen! Om deel te nemen, ga je naar de pagina ‘Groepslessen’ op onze website. Kies een tijdslot dat bij jou past en kom 10 minuten voor aanvang naar onze outdoor locatie: Waagnatie Expo & Events Antwerpen. Geniet van je workout!

Wat als ik niet naar mijn afspraak kan komen?

Voor particulieren hanteren wij een annuleringsbeleid van 24 uur. Om te annuleren, stuur je een e-mail naar getontrack@outlook.be

Wat kost een groepsles?

Maak gebruik van onze 10-beurtenkaart en betaal slechts €12,50 per groepsles! Onze beurtenkaarten zijn één jaar geldig en kunnen ter plaatse worden aangeschaft met cash of Payconiq.

Ik heb nog geen fitnesservaring, is dat erg?

Nee hoor, onze groepslessen worden aangepast aan ieders niveau. Gevorderden krijgen al snel extra differentiaties, terwijl we het voor beginners rustig opbouwen.

Moet ik mijn beurtenkaart altijd meenemen naar een groepsles?

Ja, je moet je beurtenkaart meenemen naar de groepsles. Het is belangrijk om je beurtenkaart bij je te hebben als bewijs van je lidmaatschap en om deel te nemen aan de groepsles. Ben je je beurtenkaart kwijt of ben je deze een keer vergeten? Meld dit dan aan een van onze trainers.

Hoe kan ik snel en gemakkelijk op de hoogte blijven van acties en last-minute wijzigingen?

Neem deel aan onze WhatsApp-groep via de volgende link. Uiteraard communiceren wij ook altijd via onze andere platformen (Instagram, facebook…)