Wie ben ik

Nils Dedroog x Oprichter

Gediplomeerd: Bachelor lichamelijke opvoeding & bewegingsrecreatie (2022)

Gecertificeerd: Henselmans personal trainer (2024)

Mijn verhaal

Als fitnessliefhebber en als personal trainer ben ik altijd gepassioneerd geweest om mensen te helpen hun fitnessdoelen te bereiken. Met mijn uitgebreide ervaring in de fitnessindustrie en een diploma lichamelijke opvoeding, besloot ik mijn eigen fitnessconcept te creëren.
Ikzelf ben ervan overtuigd dat een gezonde levensstijl niet alleen draait om fysieke fitheid, maar ook om mentaal en emotioneel welzijn. Deze overtuiging leidde tot de oprichting van 'Get On Track', een uniek fitnessconcept dat mensen de vreugde van lichaamsbeweging laat ervaren in de buitenlucht. Het concept is ontworpen om mensen weg te halen uit de sportschool en naar buiten te brengen
Get On Track gaat niet alleen over fysieke fitheid; het gaat ook over het creëren van een gevoel van gemeenschap en verbondenheid. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer mensen samenkomen om een gemeenschappelijk doel te bereiken, we geweldige dingen kunnen realiseren.
Via Get On Track hoop ik mensen te inspireren om gezonder en actiever te leven. Ik geloof dat iedereen zijn fitnessdoelen kan bereiken met de juiste mindset, ondersteuning en begeleiding. Laat Get On Track jou helpen 'On Track' te komen!